Welcome to Yob4ever.COM : Perak Football e-Fans Homepage

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Links | Downloads | Top 10  

League Menu
  • Leagues

  • Menu
    yob4ever
     Interview
     Link
     Logo
     Wallpaper
     Forum
     Schedule
     Downloads
    Football in Malaysia
     Super League
     Premier League
     Malaysia Cup
    M League
     Standings
     Schedule
     Results
    FA Cup
     Standings
     Schedule
     Results

    Old Articles
    Sunday, November 13
    · Kenapa Amy Mat Piah tak ada dalam Rock Bro
    · Rock Bro - Deleted scence (Studio)
    · Rock Bro - Cik Man & Dio di MHI TV3 pada 9 November 2016
    · Rock Bro - Mamat Khalid & Kuku Besi MHI
    · Pengakhiran kisah Rimba Bara dalam Rock Bro
    · If you hate this man, you hate football
    · Rene Higuita - Scorpion Kick
    · Cikgu Jan - 2011 at KLFA Stadium
    · Penampilan pertama Baichung Buthia
    · YOB4EVER
    Thursday, January 30
    · Review: ATM vs Perak
    · Preview: ATM vs Perak
    · Review: Perak vs Terengganu
    Wednesday, March 13
    · Harga tiket
    Tuesday, February 19
    · Kenyataan Media FAM berhubung isu pergaduhan Selangor vs ATM
    Wednesday, January 23
    · ARGHHHHHH... REFEREE & LINESMAN SEMUA POYOOOO!!!!
    Thursday, January 17
    · Skuad Kebangsaan: Safiq Rahim di Layangkan Kad Merah
    Wednesday, January 16
    · Review: Perak vs Felda United FC
    Friday, January 11
    · Preview: Johor D.T FC vs Perak
    Wednesday, January 09
    · Tahap Pencahayaan Lampu Limpah.

    Older Articles

    Top 10 Links
    · 1: Walkon.com
    · 2: Tokgajah.com
    · 3: HijauKuning.com
    · 4: malaysiafootball
    · 5: Perak F.A. Blog
    · 6: Nusa Mahsuri
    · 7: n9futbol.com
    · 8: Go Futsal
    · 9: SelangorFC
    · 10: kelate.net

    Top 10 Downloads
    · 1: Perak Line up
    · 2: Kipas susah mati
    · 3: Keita Mandjou @ 10
    · 4: Perak FA
    · 5: Perak (Koben)
    · 6: Kapten
    · 7: Abdoulaye Traore
    · 8: Perak (2005)
    · 9: Ipoh Mali (Midi file)
    · 10: Khalid 2006/2007

    Who is Online
    There are currently, 156 guest(s) and 0 member(s) that are online.

    You are Anonymous user. You can register for free by clicking here

      
    Preview: ATM vs Perak
    Posted on Thursday, January 30 @ 20:27:46 UTC
    Topic: Comentar Y4E
    Comentar Y4ELupakan la dulu Bahagia lu derita gua tuuu kome oiii..Apapun di harap kemenangan Hafiz tu membakar semangat pemain Sarawak untuk menang 3-0 lawan Sime darby. Hafiz boleh sapu tiga hadiah takkan Sarawak tak boleh kut main tempat sendiri pulak.

    Oppss sibuk pasai Sarawak apa hal!! Sampai pun tak pernah ke sana lalu je pernah sebab Sabah I pernah sampai tawww

    Perak lawan ATM. Kedua dua sama dari segi pungutan mata, 3 point. Yang tak sama pun ranking ATM tempat ke 3 Perak 10 sebab ATM ada lebih dari segi gol…deme positif 1 kita pulak negative 1 so berapa beza?..adoii topic Math form 2 tajuk integer tu… takkan tak ingat
    1 – ( - 1) = ? Jangan kata tak tau!!! aku sumbat rumput dalam mulut kang!!!

    Nak ikutkan ATM agak libang libu sikit …kalah dua kali berturut mau tak pening Sathia. Mana dan fikir team, nak fikir jugak mungkin kena denda dgn FAM sebab komen terbuka di surat kabo lagi…kalo salah emmm gelap masa depan ooo hihihi

    utk rekod 2010 Sathia kena gantung 6 masa bawak Kelantan..kalau yg baru ni sangkut 2 tahun ooooo

    Lain2 game

    Gergasi lawan Gajoh
    Penyu besor lawan Penyu kecik
    Kijang lawan PKNS
    Rimo selatan lawan singa

    Moh kita tgk sapa yang kena!!!!!

    Eeeee tak sabor nak tengok Live nak pegi stadium Selayang rasanye tak sampai seru lagi tangok tv je la..lagi pun tengah menang ni fans tentu ramai…

    tak nak la konfiden tak bertempat menang 3-0 la, 5-0 la , 7-0 la pirahh!!! Berpijak la di bumi yg nyata.

    Up balik

    18/1 – JDT (A) – 0 mata
    25/1 – Tganu (H) – 3 mata
    28/1 – ATM (A) – ?
    8/2 – Kelantan (H) –
    15/2 – Swak (A) –
    8/3 – PKNS (H) –

    Salam 1yob4ever

     
    Related Links
    · Comentar yob4ever
    · More about Comentar Y4E
    · News by y4e


    Most read story about Comentar Y4E:
    Azizul Abu Hanifah.


    Article Rating
    Average Score: 0
    Votes: 0

    Please take a second and vote for this article:

    Excellent
    Very Good
    Good
    Regular
    Bad


    Options

     Printer Friendly Printer Friendly


    The comments are owned by the poster. We aren't responsible for their content.

    No Comments Allowed for Anonymous, please register
    Disclaimer:
    Laman web, forum dan pengurusan Yob4everDOTcom beroperasi secara bebas dan tidak terlibat atau terikat secara langsung atau tidak langsung dengan mana-mana pertubuhan, kelab atau individu. Sebarang maklumbalas, komen atau aduan boleh disalurkan melalui e-mel kepada yob4ever(ad)gmail(dot)com
    All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2000~2012 by yob4ever.com
    Best View: 1024 x 768 (Internet Explorer) [Tigepointtige Update 2007-01-07]
    PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
    Page Generation: 0.14 Seconds