Welcome to Yob4ever.COM : Perak Football e-Fans Homepage

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Links | Downloads | Top 10  

League Menu
  • Leagues

  • Tournement 2013
  • Malaysia League
  • FA Cup
  • Malaysia Cup

  • Latest photo

    DSC02310.JPG
    DSC02310.JPG

    DSC02314.JPG
    DSC02314.JPG

    DSC02319.JPG
    DSC02319.JPG

    DSC02339.JPG
    DSC02339.JPG



    Photo Gallery


    Menu
    yob4ever
     Interview
     Link
     Logo
     Photo Gallery
     Wallpaper
     Forum
     Schedule
     Downloads
    Football in Malaysia
     Super League
     Premier League
     Malaysia Cup
    M League
     Standings
     Schedule
     Results
    FA Cup
     Standings
     Schedule
     Results

    Old Articles
    Sunday, November 13
    · Kenapa Amy Mat Piah tak ada dalam Rock Bro
    · Rock Bro - Deleted scence (Studio)
    · Rock Bro - Cik Man & Dio di MHI TV3 pada 9 November 2016
    · Rock Bro - Mamat Khalid & Kuku Besi MHI
    · Pengakhiran kisah Rimba Bara dalam Rock Bro
    · If you hate this man, you hate football
    · Rene Higuita - Scorpion Kick
    · Cikgu Jan - 2011 at KLFA Stadium
    · Penampilan pertama Baichung Buthia
    · YOB4EVER
    Thursday, January 30
    · Review: ATM vs Perak
    · Preview: ATM vs Perak
    · Review: Perak vs Terengganu
    Wednesday, March 13
    · Harga tiket
    Tuesday, February 19
    · Kenyataan Media FAM berhubung isu pergaduhan Selangor vs ATM
    Wednesday, January 23
    · ARGHHHHHH... REFEREE & LINESMAN SEMUA POYOOOO!!!!
    Thursday, January 17
    · Skuad Kebangsaan: Safiq Rahim di Layangkan Kad Merah
    Wednesday, January 16
    · Review: Perak vs Felda United FC
    Friday, January 11
    · Preview: Johor D.T FC vs Perak
    Wednesday, January 09
    · Tahap Pencahayaan Lampu Limpah.

    Older Articles

    Top 10 Links
    · 1: Walkon.com
    · 2: Tokgajah.com
    · 3: HijauKuning.com
    · 4: malaysiafootball
    · 5: Perak F.A. Blog
    · 6: Nusa Mahsuri
    · 7: n9futbol.com
    · 8: Go Futsal
    · 9: SelangorFC
    · 10: kelate.net

    Top 10 Downloads
    · 1: Perak Line up
    · 2: Kipas susah mati
    · 3: Keita Mandjou @ 10
    · 4: Perak FA
    · 5: Perak (Koben)
    · 6: Kapten
    · 7: Abdoulaye Traore
    · 8: Perak (2005)
    · 9: Ipoh Mali (Midi file)
    · 10: Khalid 2006/2007

    Who is Online
    There are currently, 159 guest(s) and 0 member(s) that are online.

    You are Anonymous user. You can register for free by clicking here

      
    Review: ATM vs Perak
    Posted on Thursday, January 30 @ 20:31:38 UTC
    Topic: Comentar Y4E
    Comentar Y4EHendak mula berlabun dari mana pon teman tak tau. Takde mood rasanya nak sambut hari raya cina menjelang tiba. Sabtu lepas tidor malam pun dalam kepuasan. Tak sampai seminggu… keseronokan tak berkekalan hilang dibawa arus cewahhh!!

    Kita mulakan dengan tajuk berita penting dulu “ Perak mahu kekalkan momentum kemenangan” 28/1 nampaknya tak kesampaian.“Buktikan bukan menang nasib” juga pada hari yang sama.Ini le tajuk berita yang teman sempat baca sebelum game

    Rentikan le gunakan alasan “tak pe kalah sebijik je” ataupun “ takpe kita pemain muda” Adoiii nak muntah rasanya. Kalah tetap kalah. Cuma kalah tu kita kaji dan lihat macam mana kita kalah…apa punca…tang mana kelemahannya. Then coach cuba perbetulkan

    Ye,,awok setuju… kalau kome kata pengadil kurang memuaskan. Ada dalam keadaan tertentu pengadil memberi keputusan yang pelik. Patut bagi advantage dia tiup padahal reff boleh tak tiup..bukan pada Perak je ..ATM pun kena….. Martelotto pun merampuih dengan reff heheh

    Yang menimbulkan kemarahan fans Perak sebab kalah kalau menang game tu tobat diam je hihihi

    Berbalik pada game…teman rasa ATM telah “menyekolahkan” Perak pada malam tu. Itu fakta yg kena kita terima. Dengan hantaran short yang baik, dengan peluangnya lebih banyak memang deme patut menang. Sampai satu tahap pemain Perak banyak jadi ‘ayam’ dengan mengejar pemain ATM bertukar tukar hantaran

    Seingat teman… selepas gol angkara kesilapan pemain paling tua team kita ..ATM ada 4 atau 5 peluang wajib gol pada minit 35,38,54,67 dan 70+..syukurlah forward deme tak tajam. Kalo tajam …fuuuiiyo ngeriiiii.

    Teman rasa semua pemain berusaha untuk menang. Semua dah bermati matian main tapi dah itu je kemampuan , skill dan apa yang deme. Kita terima je la.Redho je lahhh.

    Apa pun teman nak tabik aka salute kepada pemain nombor 13 Ahmad Sukri. 17 Tuah , 34 Rafii dan keeper kita. Siapa kata main bola tak boleh menutup aurat? Tak terjejaspun permainan deme.

    Teman doakan semoga Allah berkati deme. Semoga suksess dalam bolasepak..Kalau ada kengkawan deme yang baca..sampaikan salam teman pada deme

    18/1 – JDT (A) – 0 mata
    25/1 – Tganu (H) – 3 mata
    28/1 – ATM (A) – 0
    8/2 – Kelantan (H) – ?
    15/2 – Swak (A) –
    8/3 – PKNS (H) –

    Lepas ni Kelantan. Jangan ingat menang masa perlawanan persahabatan dulu kita boleh senang senang menang dalam game sebenar..

    Sebelum berudor teman nak mandi sebab teman rasa teman dah hancen kena ayor kencing ekekekeke

    “Mengenai Pelancaran Jersi Kami Memang Menunjukkan Jersi Ketiga Dan Training Kit Sahaja Dulu Kerana Jersi Pertama Dan Kedua Hanya Akan Dipertonjolkan Sebelum Perlawanan JDT .. Fokus Utama Acara Ni Adalah Menunjukkan Gelaran Baru Pasukan Perak FA 2014 Dan Pemain ..
    Terima Kasih”
    Sambung lagi ngekek ekekeke tak pe game lepas ni ada +- 10 hari dan lagi kut dapat siap kan JC..hencen yop hencen!!! wakaka

    Admin Y4E sebulat suara mengaborkan semua pemain Perak game ni biasa biasa je permainannya Cuma yang berkelebihan sedikit…

    No 11 Tuah Iskandar mungkin pemain terbaik Perak

    Salam 1yob4ever

     
    Related Links
    · Comentar yob4ever
    · More about Comentar Y4E
    · News by y4e


    Most read story about Comentar Y4E:
    Azizul Abu Hanifah.


    Article Rating
    Average Score: 5
    Votes: 1


    Please take a second and vote for this article:

    Excellent
    Very Good
    Good
    Regular
    Bad


    Options

     Printer Friendly Printer Friendly


    The comments are owned by the poster. We aren't responsible for their content.

    No Comments Allowed for Anonymous, please register
    Disclaimer:
    Laman web, forum dan pengurusan Yob4everDOTcom beroperasi secara bebas dan tidak terlibat atau terikat secara langsung atau tidak langsung dengan mana-mana pertubuhan, kelab atau individu. Sebarang maklumbalas, komen atau aduan boleh disalurkan melalui e-mel kepada yob4ever(ad)gmail(dot)com
    All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2000~2012 by yob4ever.com
    Best View: 1024 x 768 (Internet Explorer) [Tigepointtige Update 2007-01-07]
    PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
    Page Generation: 0.76 Seconds