Welcome to Yob4ever.COM : Perak Football e-Fans Homepage

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Links | Downloads | Top 10  

League Menu
  • Leagues

  • Menu
    yob4ever
     Interview
     Link
     Logo
     Wallpaper
     Forum
     Schedule
     Downloads
    Football in Malaysia
     Super League
     Premier League
     Malaysia Cup
    M League
     Standings
     Schedule
     Results
    FA Cup
     Standings
     Schedule
     Results

    Old Articles
    Sunday, November 13
    · Kenapa Amy Mat Piah tak ada dalam Rock Bro
    · Rock Bro - Deleted scence (Studio)
    · Rock Bro - Cik Man & Dio di MHI TV3 pada 9 November 2016
    · Rock Bro - Mamat Khalid & Kuku Besi MHI
    · Pengakhiran kisah Rimba Bara dalam Rock Bro
    · If you hate this man, you hate football
    · Rene Higuita - Scorpion Kick
    · Cikgu Jan - 2011 at KLFA Stadium
    · Penampilan pertama Baichung Buthia
    · YOB4EVER
    Thursday, January 30
    · Review: ATM vs Perak
    · Preview: ATM vs Perak
    · Review: Perak vs Terengganu
    Wednesday, March 13
    · Harga tiket
    Tuesday, February 19
    · Kenyataan Media FAM berhubung isu pergaduhan Selangor vs ATM
    Wednesday, January 23
    · ARGHHHHHH... REFEREE & LINESMAN SEMUA POYOOOO!!!!
    Thursday, January 17
    · Skuad Kebangsaan: Safiq Rahim di Layangkan Kad Merah
    Wednesday, January 16
    · Review: Perak vs Felda United FC
    Friday, January 11
    · Preview: Johor D.T FC vs Perak
    Wednesday, January 09
    · Tahap Pencahayaan Lampu Limpah.

    Older Articles

    Top 10 Links
    · 1: Walkon.com
    · 2: Tokgajah.com
    · 3: HijauKuning.com
    · 4: malaysiafootball
    · 5: Perak F.A. Blog
    · 6: Nusa Mahsuri
    · 7: n9futbol.com
    · 8: Go Futsal
    · 9: SelangorFC
    · 10: kelate.net

    Top 10 Downloads
    · 1: Perak Line up
    · 2: Kipas susah mati
    · 3: Keita Mandjou @ 10
    · 4: Perak FA
    · 5: Perak (Koben)
    · 6: Perak (2005)
    · 7: Kapten
    · 8: Abdoulaye Traore
    · 9: Ipoh Mali (Midi file)
    · 10: Khalid 2006/2007

    Who is Online
    There are currently, 72 guest(s) and 0 member(s) that are online.

    You are Anonymous user. You can register for free by clicking here

      
    Wisel Penamat: Kelumpo vs PERAK Darul Ridzuan
    Posted on Sunday, April 25 @ 14:12:18 UTC
    Topic: Comentar Y4E
    Comentar Y4EBlUeKaNgBaKaU Posted on 25 Apr. 2010, 12:14 AM

    Game tidak ler buruk sangat... masalahnyer tak pernah nyer tak de penumpang dalam team.. Perak pada setiap masa cuma ada 7-8 ajer yg betul-betul main.. belennyer penumpang... payah le ghoper ni.. bola kat permainan team work...

    Idea dah ada.. execution selalu sangkut sangkut... sebabyer tu la... mula-mula cantik, tapi lepeh tu ada ajer yg tak kena.. tahan bola tak betul la.. passing tak tepat la...

    Dua gol yg bagi kat Kuala Lumpur pun betul-betul soft goal... dapat la kita sebijik.. punyer la payah nak dapat satu gol tu... bagi dua gol kat lawan senang-senang ajer... tak rasa rugi ke?... komer nak cari duit kerojer siang malam, tapi lepeh tu buang duit tu senang senang ajer kat funfair kampung Kepayang..? tak rugi ke?

    Penat saper yang menonton game, nak bersabor aper kalau macam ni gayenyer... tadi awok rasa macam nak pakey but dan turun masuk padang main... tak pernah awok rasa macam ni... kalau dah sampai tahap ni , awok rasa dah tahap bengkek dah... wakakakka

    Kuala Lumpur tu pun bukannya ada pemain yang eksperiyen sangat... tapi nampak main demer tu bersistem...

     
    Related Links
    · Comentar yob4ever
    · More about Comentar Y4E
    · News by y4e


    Most read story about Comentar Y4E:
    Azizul Abu Hanifah.


    Article Rating
    Average Score: 0
    Votes: 0

    Please take a second and vote for this article:

    Excellent
    Very Good
    Good
    Regular
    Bad


    Options

     Printer Friendly Printer Friendly


    Sorry, Comments are not available for this article.
    Disclaimer:
    Laman web, forum dan pengurusan Yob4everDOTcom beroperasi secara bebas dan tidak terlibat atau terikat secara langsung atau tidak langsung dengan mana-mana pertubuhan, kelab atau individu. Sebarang maklumbalas, komen atau aduan boleh disalurkan melalui e-mel kepada yob4ever(ad)gmail(dot)com
    All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2000~2012 by yob4ever.com
    Best View: 1024 x 768 (Internet Explorer) [Tigepointtige Update 2007-01-07]
    PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
    Page Generation: 0.16 Seconds