Welcome to Yob4ever.COM : Perak Football e-Fans Homepage

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Links | Downloads | Top 10  

League Menu
  • Leagues

  • Menu
    yob4ever
     Interview
     Link
     Logo
     Wallpaper
     Forum
     Schedule
     Downloads
    Football in Malaysia
     Super League
     Premier League
     Malaysia Cup
    M League
     Standings
     Schedule
     Results
    FA Cup
     Standings
     Schedule
     Results

    Old Articles
    Sunday, November 13
    · Kenapa Amy Mat Piah tak ada dalam Rock Bro
    · Rock Bro - Deleted scence (Studio)
    · Rock Bro - Cik Man & Dio di MHI TV3 pada 9 November 2016
    · Rock Bro - Mamat Khalid & Kuku Besi MHI
    · Pengakhiran kisah Rimba Bara dalam Rock Bro
    · If you hate this man, you hate football
    · Rene Higuita - Scorpion Kick
    · Cikgu Jan - 2011 at KLFA Stadium
    · Penampilan pertama Baichung Buthia
    · YOB4EVER
    Thursday, January 30
    · Review: ATM vs Perak
    · Preview: ATM vs Perak
    · Review: Perak vs Terengganu
    Wednesday, March 13
    · Harga tiket
    Tuesday, February 19
    · Kenyataan Media FAM berhubung isu pergaduhan Selangor vs ATM
    Wednesday, January 23
    · ARGHHHHHH... REFEREE & LINESMAN SEMUA POYOOOO!!!!
    Thursday, January 17
    · Skuad Kebangsaan: Safiq Rahim di Layangkan Kad Merah
    Wednesday, January 16
    · Review: Perak vs Felda United FC
    Friday, January 11
    · Preview: Johor D.T FC vs Perak
    Wednesday, January 09
    · Tahap Pencahayaan Lampu Limpah.

    Older Articles

    Top 10 Links
    · 1: Walkon.com
    · 2: Tokgajah.com
    · 3: HijauKuning.com
    · 4: malaysiafootball
    · 5: Perak F.A. Blog
    · 6: Nusa Mahsuri
    · 7: n9futbol.com
    · 8: Go Futsal
    · 9: SelangorFC
    · 10: kelate.net

    Top 10 Downloads
    · 1: Perak Line up
    · 2: Kipas susah mati
    · 3: Keita Mandjou @ 10
    · 4: Perak FA
    · 5: Perak (Koben)
    · 6: Perak (2005)
    · 7: Kapten
    · 8: Abdoulaye Traore
    · 9: Ipoh Mali (Midi file)
    · 10: Khalid 2006/2007

    Who is Online
    There are currently, 69 guest(s) and 0 member(s) that are online.

    You are Anonymous user. You can register for free by clicking here

      
    Review Perak vs KL Plu$
    Posted on Thursday, May 06 @ 19:30:30 UTC
    Topic: Comentar Y4E
    Comentar Y4EDato T Posted on 05 May. 2010, 05:02 PM

    Keh..keh keh.. lawak-lawak! Apa da Perak! Lawan team Pahlawan Lebuhraya yang rata rata pemainnya penjaga tol pun kalah.

    Elok la dengan coach dan pengurus beserta presiden sekali bukak mata luas-luas dan tengok apa masalah anak buah.

    Berbalik pada game. Perak macam biasa serba kunen. KL + biru berbelang putih (Macam penyamun cerita Alibaba P. Ramlee)

    Rangkuman first half..

    Awal awal minit Perak dapat free kick jarak macam masa lawan N9, On target keeper save. Ok la tak kelaut. Minit ke 7 try pertama KL + tinggi. Minit 30 patutnya KL+ score dah. Set up Free kick tapi boleh miss tanduk dengan pintu gol ternganga. Kalau la Jambeso ada kat situ, dia guna perut pun masuk.

    Minit 36 cis cis... Sofi nak try jugak dari tepi line, boleh gegar jaring tepi jelaaa..Kalau la dia cross, ada 2 kawan tunggu. Tak masukpun bukan dia kena maki. Ini tak, masak le kena hamun dek pakcik beruban selang 2 tiang dari teman.

    Rangkuman second half

    Mengantuk gile. Sampai mainit 25 haram takde apa yang menarik. Kut menarik pun suara pom pom girl KL+ yang dok terjerit jerit.. Adoi!!! Letih mendengornye.

    Penghujung game ramai pemain Perak dok jalan jalan makan angin sambil hidu gam. Maklum la letih, tapi still kena paksa main dek coach.

    Syazwan misalnya, letih tahap cipan dah teman nengok. Akhirnya sedang reff ke 4 sibuk sibuk cari papan tanda masa tambahan, baru la coach nak tukor pemain. No 7 masuk.

    Lepas tu KL+ score melalui tandukan Fazli saari no 20 yang menjadi mangsa kutukan Yem dan cha eir. Cash je kena balas.

    Padan muke ekekekekeke. Lepas tu reff tiup tanda tamat game. Tanpa sekali pun pemain gantian perak menyentuh bola ekekekekeke... mampoiiiihhhh!!!

    PAFA takde set KPI atau taget ke untuk koc, menejer dll sebelum liga stat dulu?? Kalau ade, ini le masenye nak lawat balik KPI tu lepeh tamat fes raund.

    Yang aku ingat Tuan Presiden kita kabor nak dapat top 4. Lupa pulak nak tanya dari ateh ke dari bawoh .

    Gamaknye tergantung ayat tu kot...no 4 liga dari bawah.. tu yg tak perlu nak tekan butang kecemasan lagi kot...

    Itu presiden punye persenel taget ke atau PAFA punye?? Kalau dengan kedudukan dan caghe main sekaghang ni, dapat menten main liga super lagi musim depan pun ghasenye udah cukup.

    Kene kaji balik le taget tu sekali dengan kedudukan koc dan menejer. Haup le kalau bior ghope tu je, tak buat ape-ape daghi sekaghang ni.

     
    Related Links
    · Comentar yob4ever
    · More about Comentar Y4E
    · News by y4e


    Most read story about Comentar Y4E:
    Azizul Abu Hanifah.


    Article Rating
    Average Score: 5
    Votes: 1


    Please take a second and vote for this article:

    Excellent
    Very Good
    Good
    Regular
    Bad


    Options

     Printer Friendly Printer Friendly


    The comments are owned by the poster. We aren't responsible for their content.

    No Comments Allowed for Anonymous, please register

    Re: Review Perak vs KL Plu$ (Score: 1)
    by man_25 on Saturday, May 08 @ 14:22:03 UTC
    (User Info )
    salam..teman setuju ngn mike yg post artikel kt atas..
    seeloknye bg pluang kt Dato' Karathu bimbing bdk2 ni..
    xde la maen jalan2 smbl hisap gam mcm mike ckp kt atas tu..hahahha
    ape pon buatlah sesuatu weh....kami dh ilang sabor ni...




    Re: Review Perak vs KL Plu$ (Score: 1)
    by paranormaljo on Saturday, May 08 @ 15:31:54 UTC
    (User Info )
    tukor je la coach tuh....

    aku tgk nak terberok player main.cepat semput dan takdak strategi...

    main kalut,passing hancur,..latih 2 la main short pass cam barcelona..dah tau ketinggian ala2 messi,takyah la main long ball...

    harap,tuan persiden dan persatuan wat tindakan secepatnya..

    p/s-nak datang stadium kat lembah klang pon aku kena memikior 4-5 kali..berbaloi ke idak...hehehehehehe



    Disclaimer:
    Laman web, forum dan pengurusan Yob4everDOTcom beroperasi secara bebas dan tidak terlibat atau terikat secara langsung atau tidak langsung dengan mana-mana pertubuhan, kelab atau individu. Sebarang maklumbalas, komen atau aduan boleh disalurkan melalui e-mel kepada yob4ever(ad)gmail(dot)com
    All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2000~2012 by yob4ever.com
    Best View: 1024 x 768 (Internet Explorer) [Tigepointtige Update 2007-01-07]
    PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
    Page Generation: 0.16 Seconds