Welcome to Yob4ever.COM : Perak Football e-Fans Homepage

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Links | Downloads | Top 10  

League Menu
  • Leagues

  • Menu
    yob4ever
     Interview
     Link
     Logo
     Wallpaper
     Forum
     Schedule
     Downloads
    Football in Malaysia
     Super League
     Premier League
     Malaysia Cup
    M League
     Standings
     Schedule
     Results
    FA Cup
     Standings
     Schedule
     Results

    Old Articles
    Sunday, November 13
    · Kenapa Amy Mat Piah tak ada dalam Rock Bro
    · Rock Bro - Deleted scence (Studio)
    · Rock Bro - Cik Man & Dio di MHI TV3 pada 9 November 2016
    · Rock Bro - Mamat Khalid & Kuku Besi MHI
    · Pengakhiran kisah Rimba Bara dalam Rock Bro
    · If you hate this man, you hate football
    · Rene Higuita - Scorpion Kick
    · Cikgu Jan - 2011 at KLFA Stadium
    · Penampilan pertama Baichung Buthia
    · YOB4EVER
    Thursday, January 30
    · Review: ATM vs Perak
    · Preview: ATM vs Perak
    · Review: Perak vs Terengganu
    Wednesday, March 13
    · Harga tiket
    Tuesday, February 19
    · Kenyataan Media FAM berhubung isu pergaduhan Selangor vs ATM
    Wednesday, January 23
    · ARGHHHHHH... REFEREE & LINESMAN SEMUA POYOOOO!!!!
    Thursday, January 17
    · Skuad Kebangsaan: Safiq Rahim di Layangkan Kad Merah
    Wednesday, January 16
    · Review: Perak vs Felda United FC
    Friday, January 11
    · Preview: Johor D.T FC vs Perak
    Wednesday, January 09
    · Tahap Pencahayaan Lampu Limpah.

    Older Articles

    Top 10 Links
    · 1: Walkon.com
    · 2: Tokgajah.com
    · 3: HijauKuning.com
    · 4: malaysiafootball
    · 5: Perak F.A. Blog
    · 6: Nusa Mahsuri
    · 7: n9futbol.com
    · 8: Go Futsal
    · 9: SelangorFC
    · 10: kelate.net

    Top 10 Downloads
    · 1: Perak Line up
    · 2: Kipas susah mati
    · 3: Keita Mandjou @ 10
    · 4: Perak FA
    · 5: Perak (Koben)
    · 6: Perak (2005)
    · 7: Kapten
    · 8: Abdoulaye Traore
    · 9: Ipoh Mali (Midi file)
    · 10: Khalid 2006/2007

    Who is Online
    There are currently, 94 guest(s) and 0 member(s) that are online.

    You are Anonymous user. You can register for free by clicking here

      
    Dulu.. kini.. dan selamanya... tak berapa nak cerdik
    Posted on Sunday, May 30 @ 08:21:32 UTC
    Topic: Comentar Y4E
    Comentar Y4EJumaat ari tu ada live bola kat TV 1.. Fiesta Perak Cup. Lagenda Perak beraksi. Antara pemain yang akan beraksi adalah Azizul Abu Hanifah.

    Game setart 8.45 pm. Masa live nampak team lawan dah bersiap sedia tapi player Perak tak keluar-keluar dari bilik persalinan. Game start agak lambat. Ada cerita mengatakan Player Lagenda Perak dah bukak boot dan Jersi tak nak main sebagai protes kerana Azizul tidak dibenarkan bermain bersama mereka.

    Pengurus pasukan Dato Jamal Nasir terpaksa memujuk pemain agar bermain dalam perlawanan tersebut demi menjaaga nama pengajur dan perlawanan tersebut juga di siarkan secara langsung.

    Kes berpunca dari team lawan yang buat protest kerana Lagenda Perak menurunkan Azizul Abu Hanifah sebagai salah seorang pemain. Untuk makluman Azizul digantung dari menyertai mana-mana kejohanan anjuran FAM atas kes beliau satu ketika dulu. Dengarnya seumur hidup..

    Tapi game malam tu anjuran FAM ker? Wak J kata kalau Azizul beraksi akan menengelamkan aksi dan prestasi team lawan dan antara meraka adalah kakitangan FAM.. Mungkin sebab tu kot maka Azizul tidak boleh beraksi....

    Aura Azizul begitu kuat sehingga hari ini, sampaikan dalam perlawanan charity seperti Jumaat lepas pun beliau tidak boleh beraksi. Takut berjangkit dekat pemain lain gamaknya..

    Kalau macam nie punya perangai pun ada..lengkali jangan buat hukuman gantung main bola.. tapi tukar ker hukuman tembak sampai mati..

    Dan tambah sekali kalau setiap kali ranking Bolasepak Malaysia jatuh... mana-mana yang terbabit mengendalikan persatuan tersebut bawak-bawak berambus... bagiler kat orang lain pulak.. awak tu dah tak de idea... kata bodo kang marah..

    The event is organised by Manifest Media Sdn. Bhd, the publisher of Majalah Stadium, Perak State government and Radio Perak FM.

    TAK DE NAMA F.A.M PONNNN???? Abis kenapa ada muka tak malu nak sibuk.



    | More

     
    Related Links
    · Comentar yob4ever
    · More about Comentar Y4E
    · News by y4e


    Most read story about Comentar Y4E:
    Azizul Abu Hanifah.


    Article Rating
    Average Score: 4.58
    Votes: 12


    Please take a second and vote for this article:

    Excellent
    Very Good
    Good
    Regular
    Bad


    Options

     Printer Friendly Printer Friendly


    The comments are owned by the poster. We aren't responsible for their content.

    No Comments Allowed for Anonymous, please register

    Re: Dulu.. kini.. dan selamanya... tak berapa nak cerdik (Score: 1)
    by bdboy76 on Tuesday, August 17 @ 17:32:01 UTC
    (User Info )
    biasa la malaysia...FAM la katakan......ikut suka deme jer.....yg ada bau2 kentut tu la yg deme ambik...xder gantung pun....ikat jer.... perangai org xpernah nak berubah...berubah la FAM......maju la sukan utk perak.....minta2 perak xder jadi mcm FAM......cukup la sewaktu dulo2...heheheheh



    Disclaimer:
    Laman web, forum dan pengurusan Yob4everDOTcom beroperasi secara bebas dan tidak terlibat atau terikat secara langsung atau tidak langsung dengan mana-mana pertubuhan, kelab atau individu. Sebarang maklumbalas, komen atau aduan boleh disalurkan melalui e-mel kepada yob4ever(ad)gmail(dot)com
    All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2000~2012 by yob4ever.com
    Best View: 1024 x 768 (Internet Explorer) [Tigepointtige Update 2007-01-07]
    PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
    Page Generation: 0.15 Seconds