Welcome to Yob4ever.COM : Perak Football e-Fans Homepage

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Links | Downloads | Top 10  

League Menu
  • Leagues

  • Menu
    yob4ever
     Interview
     Link
     Logo
     Wallpaper
     Forum
     Schedule
     Downloads
    Football in Malaysia
     Super League
     Premier League
     Malaysia Cup
    M League
     Standings
     Schedule
     Results
    FA Cup
     Standings
     Schedule
     Results

    Old Articles
    Sunday, November 13
    · Kenapa Amy Mat Piah tak ada dalam Rock Bro
    · Rock Bro - Deleted scence (Studio)
    · Rock Bro - Cik Man & Dio di MHI TV3 pada 9 November 2016
    · Rock Bro - Mamat Khalid & Kuku Besi MHI
    · Pengakhiran kisah Rimba Bara dalam Rock Bro
    · If you hate this man, you hate football
    · Rene Higuita - Scorpion Kick
    · Cikgu Jan - 2011 at KLFA Stadium
    · Penampilan pertama Baichung Buthia
    · YOB4EVER
    Thursday, January 30
    · Review: ATM vs Perak
    · Preview: ATM vs Perak
    · Review: Perak vs Terengganu
    Wednesday, March 13
    · Harga tiket
    Tuesday, February 19
    · Kenyataan Media FAM berhubung isu pergaduhan Selangor vs ATM
    Wednesday, January 23
    · ARGHHHHHH... REFEREE & LINESMAN SEMUA POYOOOO!!!!
    Thursday, January 17
    · Skuad Kebangsaan: Safiq Rahim di Layangkan Kad Merah
    Wednesday, January 16
    · Review: Perak vs Felda United FC
    Friday, January 11
    · Preview: Johor D.T FC vs Perak
    Wednesday, January 09
    · Tahap Pencahayaan Lampu Limpah.

    Older Articles

    Top 10 Links
    · 1: Walkon.com
    · 2: Tokgajah.com
    · 3: HijauKuning.com
    · 4: malaysiafootball
    · 5: Perak F.A. Blog
    · 6: Nusa Mahsuri
    · 7: n9futbol.com
    · 8: Go Futsal
    · 9: SelangorFC
    · 10: kelate.net

    Top 10 Downloads
    · 1: Perak Line up
    · 2: Kipas susah mati
    · 3: Keita Mandjou @ 10
    · 4: Perak FA
    · 5: Perak (Koben)
    · 6: Perak (2005)
    · 7: Kapten
    · 8: Abdoulaye Traore
    · 9: Ipoh Mali (Midi file)
    · 10: Khalid 2006/2007

    Who is Online
    There are currently, 69 guest(s) and 0 member(s) that are online.

    You are Anonymous user. You can register for free by clicking here

      
    jaga jaga cik jan ===> sarip dollll kg padang tembak..
    Posted on Friday, October 29 @ 01:11:08 UTC
    Topic: Comentar Y4E
    Comentar Y4EBlUeKaNgBaKaU Posted: 27 Oct. 2010, 12:49 PM

    cekgu jan kalau ikut resume dia yg bagi "spoil" nampak cacat sikit pun masa dia jadi coach penang dan coach mesia piala asia jer la..

    tapi awok rasa boleh di persoalkan lagi...

    kat penang.... bile masa komer tengok pineng ni team bola dia ok?... sekali tu jer la kot masa menang FA cup kalahkan perak...

    Penang awok rasa punca masalah demer adalah masalah dalaman dan mgmt ...

    kat Mesia Piala Asia... kiter kalah 5 bijik dgn China dan Uzbekistan... dan kalah 0-2 dgn Iran...

    teringat awok dulu.. ada satu grup penyokong tu nak ajak ahli2 Y4E join sekali membantey skuad kebangsaan Cekgu Jan ni... Black Parade ke nama grup tu... wakakaka

    awok gelakkan ajer demer2 ni... komer nak membantey tu boleh, tapi jgn le komer bantey skuad ni atas rizat teruk pasukan kebangsaan... komer tau ke apa masalah skuad kebangsaan ni?...komer bantey FAM jer la...

    Claude Le Roy masa coach team kebangsaan pun tak terbuatnyer dia.. sedangkan lepeh tu dia boleh pulak bawak satu team Afrika ke Wel kap...

    bagi awok Cekgu Jan bawak Mesia adalah sama jugak mcm Ghajer Ajelan bawak Perak...

    Kesilapan yg sama oleh dua dua individu tu ialah terima jawatan yg terlalu besor dari kemampuan sendiri..

    Sedangkan coach2 ternama dari luor negara (kecuali Weigang) pun tak mampu nak bawak mesia ke persada bolasepak dunia/Asia.. inikan pulak susuk tubuh mcm cekgu jan..

    tall order....

    even pendapat awok coach sekarang ni pun Rajagobal pun tak akan pergi jauh... mungkin takat Asean jer... lepeh tu siap sedia la kene sembelih jadi kamben itam oleh FAM...

    Cekgu Jan ni main utk perlis tahun 88-89.. Perlis main petang kat stadium lama Kangar... padangnya punye teruk... wakakaka

    ni zaman azizol dan zaman isham sharudin.. disebut nama isham sebab dia nak jadi asst manager nanti... kekeke.... masa ni kalau tak silap Perak dgn Perlis bersaing dalam Divisyen Dua... Perlis Juara Div dua dan Perak naib juara... dua dua team promote ke Div 1.... dan sejak dari tu Perak tak pernah lagi turun dari Div utama liga negara...

    Sekitar era ini jugak Perak ada menjadi Juara satu piala.. Piala Kemerdekaan ke ape nama piala ntah.. kira mcm mickey mouse cup jgk la... tapi sebab piala ni la dapat melonjak semangat Perak utk dapat piala FA tahun 90... kekekke

    Pemain2 Perlis masa tu..

    V Marimuthu goalie, Ibni brothers, Saidin Osman...

    posisi cekgu jan masa dgn perlis ialah tengah... wakakaka
    mesti dia tau macam mana payah nyer nak sekat Azizol.....

    Perlis awok rasa negeri terawal guna impot... dah tu kat sempadan jer...

    p/s kalau ada silap tatabahasa dan nahu , minta dimaafkan yer....

     
    Related Links
    · Comentar yob4ever
    · More about Comentar Y4E
    · News by y4e


    Most read story about Comentar Y4E:
    Azizul Abu Hanifah.


    Article Rating
    Average Score: 0
    Votes: 0

    Please take a second and vote for this article:

    Excellent
    Very Good
    Good
    Regular
    Bad


    Options

     Printer Friendly Printer Friendly


    The comments are owned by the poster. We aren't responsible for their content.

    No Comments Allowed for Anonymous, please register
    Disclaimer:
    Laman web, forum dan pengurusan Yob4everDOTcom beroperasi secara bebas dan tidak terlibat atau terikat secara langsung atau tidak langsung dengan mana-mana pertubuhan, kelab atau individu. Sebarang maklumbalas, komen atau aduan boleh disalurkan melalui e-mel kepada yob4ever(ad)gmail(dot)com
    All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2000~2012 by yob4ever.com
    Best View: 1024 x 768 (Internet Explorer) [Tigepointtige Update 2007-01-07]
    PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
    Page Generation: 0.15 Seconds