Welcome to Yob4ever.COM : Perak Football e-Fans Homepage

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Links | Downloads | Top 10  

League Menu
  • Leagues

  • Menu
    yob4ever
     Interview
     Link
     Logo
     Wallpaper
     Forum
     Schedule
     Downloads
    Football in Malaysia
     Super League
     Premier League
     Malaysia Cup
    M League
     Standings
     Schedule
     Results
    FA Cup
     Standings
     Schedule
     Results

    Old Articles
    Sunday, November 13
    · Kenapa Amy Mat Piah tak ada dalam Rock Bro
    · Rock Bro - Deleted scence (Studio)
    · Rock Bro - Cik Man & Dio di MHI TV3 pada 9 November 2016
    · Rock Bro - Mamat Khalid & Kuku Besi MHI
    · Pengakhiran kisah Rimba Bara dalam Rock Bro
    · If you hate this man, you hate football
    · Rene Higuita - Scorpion Kick
    · Cikgu Jan - 2011 at KLFA Stadium
    · Penampilan pertama Baichung Buthia
    · YOB4EVER
    Thursday, January 30
    · Review: ATM vs Perak
    · Preview: ATM vs Perak
    · Review: Perak vs Terengganu
    Wednesday, March 13
    · Harga tiket
    Tuesday, February 19
    · Kenyataan Media FAM berhubung isu pergaduhan Selangor vs ATM
    Wednesday, January 23
    · ARGHHHHHH... REFEREE & LINESMAN SEMUA POYOOOO!!!!
    Thursday, January 17
    · Skuad Kebangsaan: Safiq Rahim di Layangkan Kad Merah
    Wednesday, January 16
    · Review: Perak vs Felda United FC
    Friday, January 11
    · Preview: Johor D.T FC vs Perak
    Wednesday, January 09
    · Tahap Pencahayaan Lampu Limpah.

    Older Articles

    Top 10 Links
    · 1: Walkon.com
    · 2: Tokgajah.com
    · 3: HijauKuning.com
    · 4: malaysiafootball
    · 5: Perak F.A. Blog
    · 6: Nusa Mahsuri
    · 7: n9futbol.com
    · 8: Go Futsal
    · 9: SelangorFC
    · 10: kelate.net

    Top 10 Downloads
    · 1: Perak Line up
    · 2: Kipas susah mati
    · 3: Keita Mandjou @ 10
    · 4: Perak FA
    · 5: Perak (Koben)
    · 6: Perak (2005)
    · 7: Kapten
    · 8: Abdoulaye Traore
    · 9: Ipoh Mali (Midi file)
    · 10: Khalid 2006/2007

    Who is Online
    There are currently, 69 guest(s) and 0 member(s) that are online.

    You are Anonymous user. You can register for free by clicking here

      
    Line up 2011
    Posted on Saturday, November 06 @ 22:28:00 UTC
    Topic: Comentar Y4E
    Comentar Y4EBlUeKaNgBaKaU Posted: 06 Nov. 2010, 12:46 AM

    lineup yg ada ni macam nasik belum masak jer...

    Khairi bukan natural center bek... dia bukan replacement utk PASAK..

    PAFA better fikir balik drop kan PASAK.. satu kesilapan beso..

    Partner Jali tak ada... Jali ada kontrak sampai hujung tahun ni.. kalau ikut berita tu la... so Jali tak boleh sign dgn team lain.. tapi kat mana-mana pun kalau pemain tu dah kabo dia tak nak stay, pasukan tak akan simpan lagi...

    Pemahaman awok kebanyakan pemain2 adalah masih dalam kontrak dgn pasukan mereka sekurang2nya sampai hujung bulan november ni.. kecualilah kalau pasukan tu dah dibubarkan... otomatik kontrak release...

    so awok expect akan ada banyak kejutan akan berlaku dalam bulan ni.... bergantung la.. kejutan tu memihak atau tidak pada pasukan perak...

    pafa kena terus kejor lagi pemain2 yg dia nak... dan dalam masa yg sama jgn benarkan pemain2 yg ada ni kena kejor dgn pasukan lain... wakkakaak

    silap2 boleh buat u turn... dalam apa saja pun kontrak tu penting.. kalau arul masih belum ada surat pelepasan dari kedah maka dia tak boleh sign kontrak baru dgn perak...

    kalau dalam kontrek... baru dapat Letter of intent.. LOI.. belum Letter of Award lagi... wakkaka

    tapi mcm awok kabo sebelum ni le.. biasanya majikan takkan nak simpan pekerja yg dah tak de hati nak kerja dgn dia... so dalam kes arul awok yakin kedah tak akan tahan dia sebab dia dah kabo loud n clear yg dia nak balik perak...

    mcm mana pulak dgn Jali?....kekkekekke...

    mcm bola jgk la... dalam kiter sibuk nak etek.. jgn lupe kan difen pulak...

    Kejor yob kejor!

    so mana plan B?
    mana Plan C?

    kong kong kak
    timang bulu bulu
    nasik belum masak
    si pekak makan dulu...

    lagu datok sm salim...

     
    Related Links
    · Comentar yob4ever
    · More about Comentar Y4E
    · News by y4e


    Most read story about Comentar Y4E:
    Azizul Abu Hanifah.


    Article Rating
    Average Score: 0
    Votes: 0

    Please take a second and vote for this article:

    Excellent
    Very Good
    Good
    Regular
    Bad


    Options

     Printer Friendly Printer Friendly


    The comments are owned by the poster. We aren't responsible for their content.

    No Comments Allowed for Anonymous, please register
    Disclaimer:
    Laman web, forum dan pengurusan Yob4everDOTcom beroperasi secara bebas dan tidak terlibat atau terikat secara langsung atau tidak langsung dengan mana-mana pertubuhan, kelab atau individu. Sebarang maklumbalas, komen atau aduan boleh disalurkan melalui e-mel kepada yob4ever(ad)gmail(dot)com
    All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2000~2012 by yob4ever.com
    Best View: 1024 x 768 (Internet Explorer) [Tigepointtige Update 2007-01-07]
    PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
    Page Generation: 0.33 Seconds