Kelumpo vs PERAK Darul Ridzuan
Date: Friday, April 23 @ 21:18:12 UTC
Topic: Berita Y4E


Teman rase coach akan mengekalkan 1st 11 game lepas, sbb menang kan.. cuma kalau tukar pun 2 striker kt depan..

kalau tgk Kl hanya score 7 gol, bolos berlambak.. jd penyudah KL xcukup tajam, Perak kena amik peluang utk dpt 3 mata..

tgh KL captain no 8 mmg jenis player yg tenang, player yg leh ctrl game.. sblm ni game Selangor vs KL, KL mmg pegang game, sehingga surend masuk musnahkan segala2 nye.. KL score dulu tp kalau kalau xsilap 3-1.. partner captain, sorg lg mid tgh agak keras, sesuai peranan sbg defendsive mid.. nama dan no xingat..

teman berani jual lens teman ler kalau xmenang game ni.. ekekek

nazri injured, so xde guna nk main 352.. rasenye coach main 352 sbb nk bg 3 mid tgh main sekali, nantha-nazri-sapuan... balik kpd 442..izwan dh leh main kut, kalu idak amri pun not bad..

izwan
azmeer-pasak-arif-gaban
khalis/isma-sapuan-nantha-hafiz/ben
jali-ijai

tp leh try si hafiz main striker partner dgn ijai dulu, jali simpan.. - r_nizam

Azidan Sarudin... kapten pasukan yang bertocang dengan jc no 8... tak sure posisi sebenaq dia pasai dia main hampir semua posisi... pendek kata di mana ada bola disitu ada dia... rajin dan stamina dia juga sangat tinggi...

Sorang lagi Yong Kuong Yong... jc nombor 18... main striker... lincah tapi sayang dia tak banyak dapat sapot dari rakan sepasukan... walaupun masih setahun jagung tapi dia ada kualiti sebagai penyerang yang digeruni... -ChempianG-

awok gi sorang ajer... anak2 awok pun pandey dah... ajak pun tak nak nyer ikut...

"tak best la perak.. asyik kalah jer papa"

yg plaing awok hangin satu badan bile demer berani ckp..

" nak sokong selangor la papa....selangor selalu menang "- BlUeKaNgBaKaU

Haha, tak bleh jadi nie...konsep melentur buluh bior dari ghebung akan teman pakei utk anakČ teman, bior sume lahir kt pahang pon... bola mesti sokong negeri tmpat lahir ayah atuk ngan opah. Nyang tak bleh sebab kedah...ekekekeke - adrx My kids are foreigned born. But their loyalty and colors are to Perak. It is in their DNA and gene structure. - YobLatino>





This article comes from Yob4ever.COM : Perak Football e-Fans Homepage
http://www.yob4ever.com/v2

The URL for this story is:
http://www.yob4ever.com/v2/modules.php?name=News&file=article&sid=961