Wisel Penamat: Kelumpo vs PERAK Darul Ridzuan
Date: Sunday, April 25 @ 14:12:18 UTC
Topic: Comentar Y4E


BlUeKaNgBaKaU Posted on 25 Apr. 2010, 12:14 AM

Game tidak ler buruk sangat... masalahnyer tak pernah nyer tak de penumpang dalam team.. Perak pada setiap masa cuma ada 7-8 ajer yg betul-betul main.. belennyer penumpang... payah le ghoper ni.. bola kat permainan team work...

Idea dah ada.. execution selalu sangkut sangkut... sebabyer tu la... mula-mula cantik, tapi lepeh tu ada ajer yg tak kena.. tahan bola tak betul la.. passing tak tepat la...

Dua gol yg bagi kat Kuala Lumpur pun betul-betul soft goal... dapat la kita sebijik.. punyer la payah nak dapat satu gol tu... bagi dua gol kat lawan senang-senang ajer... tak rasa rugi ke?... komer nak cari duit kerojer siang malam, tapi lepeh tu buang duit tu senang senang ajer kat funfair kampung Kepayang..? tak rugi ke?

Penat saper yang menonton game, nak bersabor aper kalau macam ni gayenyer... tadi awok rasa macam nak pakey but dan turun masuk padang main... tak pernah awok rasa macam ni... kalau dah sampai tahap ni , awok rasa dah tahap bengkek dah... wakakakka

Kuala Lumpur tu pun bukannya ada pemain yang eksperiyen sangat... tapi nampak main demer tu bersistem...





This article comes from Yob4ever.COM : Perak Football e-Fans Homepage
http://www.yob4ever.com/v2

The URL for this story is:
http://www.yob4ever.com/v2/modules.php?name=News&file=article&sid=962