Review Perak vs KL Plu$
Date: Thursday, May 06 @ 19:30:30 UTC
Topic: Comentar Y4E


Dato T Posted on 05 May. 2010, 05:02 PM

Keh..keh keh.. lawak-lawak! Apa da Perak! Lawan team Pahlawan Lebuhraya yang rata rata pemainnya penjaga tol pun kalah.

Elok la dengan coach dan pengurus beserta presiden sekali bukak mata luas-luas dan tengok apa masalah anak buah.

Berbalik pada game. Perak macam biasa serba kunen. KL + biru berbelang putih (Macam penyamun cerita Alibaba P. Ramlee)

Rangkuman first half..

Awal awal minit Perak dapat free kick jarak macam masa lawan N9, On target keeper save. Ok la tak kelaut. Minit ke 7 try pertama KL + tinggi. Minit 30 patutnya KL+ score dah. Set up Free kick tapi boleh miss tanduk dengan pintu gol ternganga. Kalau la Jambeso ada kat situ, dia guna perut pun masuk.

Minit 36 cis cis... Sofi nak try jugak dari tepi line, boleh gegar jaring tepi jelaaa..Kalau la dia cross, ada 2 kawan tunggu. Tak masukpun bukan dia kena maki. Ini tak, masak le kena hamun dek pakcik beruban selang 2 tiang dari teman.

Rangkuman second half

Mengantuk gile. Sampai mainit 25 haram takde apa yang menarik. Kut menarik pun suara pom pom girl KL+ yang dok terjerit jerit.. Adoi!!! Letih mendengornye.

Penghujung game ramai pemain Perak dok jalan jalan makan angin sambil hidu gam. Maklum la letih, tapi still kena paksa main dek coach.

Syazwan misalnya, letih tahap cipan dah teman nengok. Akhirnya sedang reff ke 4 sibuk sibuk cari papan tanda masa tambahan, baru la coach nak tukor pemain. No 7 masuk.

Lepas tu KL+ score melalui tandukan Fazli saari no 20 yang menjadi mangsa kutukan Yem dan cha eir. Cash je kena balas.

Padan muke ekekekekeke. Lepas tu reff tiup tanda tamat game. Tanpa sekali pun pemain gantian perak menyentuh bola ekekekekeke... mampoiiiihhhh!!!

PAFA takde set KPI atau taget ke untuk koc, menejer dll sebelum liga stat dulu?? Kalau ade, ini le masenye nak lawat balik KPI tu lepeh tamat fes raund.

Yang aku ingat Tuan Presiden kita kabor nak dapat top 4. Lupa pulak nak tanya dari ateh ke dari bawoh .

Gamaknye tergantung ayat tu kot...no 4 liga dari bawah.. tu yg tak perlu nak tekan butang kecemasan lagi kot...

Itu presiden punye persenel taget ke atau PAFA punye?? Kalau dengan kedudukan dan caghe main sekaghang ni, dapat menten main liga super lagi musim depan pun ghasenye udah cukup.

Kene kaji balik le taget tu sekali dengan kedudukan koc dan menejer. Haup le kalau bior ghope tu je, tak buat ape-ape daghi sekaghang ni.





This article comes from Yob4ever.COM : Perak Football e-Fans Homepage
http://www.yob4ever.com/v2

The URL for this story is:
http://www.yob4ever.com/v2/modules.php?name=News&file=article&sid=964