Dulu.. kini.. dan selamanya... tak berapa nak cerdik
Date: Sunday, May 30 @ 08:21:32 UTC
Topic: Comentar Y4E


Jumaat ari tu ada live bola kat TV 1.. Fiesta Perak Cup. Lagenda Perak beraksi. Antara pemain yang akan beraksi adalah Azizul Abu Hanifah.

Game setart 8.45 pm. Masa live nampak team lawan dah bersiap sedia tapi player Perak tak keluar-keluar dari bilik persalinan. Game start agak lambat. Ada cerita mengatakan Player Lagenda Perak dah bukak boot dan Jersi tak nak main sebagai protes kerana Azizul tidak dibenarkan bermain bersama mereka.

Pengurus pasukan Dato Jamal Nasir terpaksa memujuk pemain agar bermain dalam perlawanan tersebut demi menjaaga nama pengajur dan perlawanan tersebut juga di siarkan secara langsung.

Kes berpunca dari team lawan yang buat protest kerana Lagenda Perak menurunkan Azizul Abu Hanifah sebagai salah seorang pemain. Untuk makluman Azizul digantung dari menyertai mana-mana kejohanan anjuran FAM atas kes beliau satu ketika dulu. Dengarnya seumur hidup..

Tapi game malam tu anjuran FAM ker? Wak J kata kalau Azizul beraksi akan menengelamkan aksi dan prestasi team lawan dan antara meraka adalah kakitangan FAM.. Mungkin sebab tu kot maka Azizul tidak boleh beraksi....

Aura Azizul begitu kuat sehingga hari ini, sampaikan dalam perlawanan charity seperti Jumaat lepas pun beliau tidak boleh beraksi. Takut berjangkit dekat pemain lain gamaknya..

Kalau macam nie punya perangai pun ada..lengkali jangan buat hukuman gantung main bola.. tapi tukar ker hukuman tembak sampai mati..

Dan tambah sekali kalau setiap kali ranking Bolasepak Malaysia jatuh... mana-mana yang terbabit mengendalikan persatuan tersebut bawak-bawak berambus... bagiler kat orang lain pulak.. awak tu dah tak de idea... kata bodo kang marah..

The event is organised by Manifest Media Sdn. Bhd, the publisher of Majalah Stadium, Perak State government and Radio Perak FM.

TAK DE NAMA F.A.M PONNNN???? Abis kenapa ada muka tak malu nak sibuk.



| More






This article comes from Yob4ever.COM : Perak Football e-Fans Homepage
http://www.yob4ever.com/v2

The URL for this story is:
http://www.yob4ever.com/v2/modules.php?name=News&file=article&sid=974