The Tukun..
Date: Sunday, May 30 @ 20:37:19 UTC
Topic: Comentar Y4E


BlUeKaNgBaKaU, mrLabu Posted on 30 May. 2010

Berape banyakkah peluang menjaringkan gol yang diperolehi dalam game malam tadi?
Bolehkah striker dipersalahkan lagi oleh coach?

Awok tak tengok sebab Astro kat tempat awok kene panah petir... kekekek

Ok la sebab.. Johor dan Pineng pun kalah.. lagi pun Perlis, Pineng, KL Plus dan Johor yang dapatkan coach baru dan pembantu coach jugak kalah ===> pengipeh coach tegar tanpa butang kecemasan ...

Alasan demi alasan, cari orang untuk dipersalahkan sedangkan kapey dah mule tenggelam... bukannyer nak keney pasti mana bahagian yg bocor dan tampey... bile dah jumpe mana bahagian yang bocor masa tu kapey dah terperosok kat dasar terumbu dan cukup matang dah buat dijadikan TUKUN...

JANGAN BIARKAN BOLASEPAK PERAK JADI TUKUN!!!!

kekeke game best tapi KALOH... itu lah komen yang sering kite dengo....

Game best pon kalau kaloh tak der makner gak <----- komen salah seorang jurulatih Malaysia (satu waktu dulu)



| More






This article comes from Yob4ever.COM : Perak Football e-Fans Homepage
http://www.yob4ever.com/v2

The URL for this story is:
http://www.yob4ever.com/v2/modules.php?name=News&file=article&sid=975