Ngape takde bunyi Vuvuzela kat Stadium
Date: Tuesday, July 06 @ 22:52:05 UTC
Topic: Berita Y4E


Full result

Kedah 0 - 0 Kuala Lumpur
Terengganu 4 - 0 Johor FC
Pulau Pinang 1 - 6 Terengganu PBDKT T-Team
Kelantan 1 - 0 Negeri Sembilan
Perak 1 - 0 Selangor
Johor Pasir Gudang 2 - 0 Pahang
Perlis 0 - 1 KL PLUS

Play by play

08:45 PM - Game start

09:31PM - Masih 0-0 lagi.. tadi satu peluang kene tiang.. x de folow up plsk... sekarang Perak banyak gak menyerang... player baru India no jersey 25 tu bagus gak perform dia...

09:37 PM - Sayang satu try betui2 depan gol melambung katas.. kalo tak dah leading sebijik sebelum habeh first half. Nampok positip takat ni. Patut Acong dpt kad tadi angkat kaki tinggi wo tu bukan tuju bola tapi tuju lutut.

09:59 PM - Golllllllllllllllllllll.. Nazri Kamal dari sudut sukar. Kalah gol Brazil woo hari tu maicon haha.. Hamsani lemas... hahaa... kejutan World Cup udah mcm merebak ke Liga Super.....

10:12 PM - Setakat ni Perak main agak menarek... jersey no 25 India tu memang mantapler... orang sungai siput ni

10:15 PM - Shahrizal Saad masuk tukor ngan Hafiz... 20minit lg.

10:19 PM - Demer pakai bola Adidas Jabulani ke? Wakakakak.... So far game Perak bagus.. tapi tunggu la dulu sebab takut dipenghujung nanti bila pemain akan lembik... ni yang selalu terjadi.. so far Nantha main ok.. Thevagaran no 25 tu ok.. goli ok.. bek tgh ok.. Isma Alip tu pun ok...

10:21 PM - Thevagaran no 25.. dah kuor plak.. injured. tukor ngan player President.. kat sini pon dah ada niru style World Cup.. tahan bola pakei tangan

10:22 PM - Ekekeke.. buat pertama kali pengulas Selangor.fm puji pemain Perak.... "Pemain2 muda Perak sekarang umpama pemain muda German yg sentiasa mengejar bola di mana saja berada."

10:24 PM - Sayangg... rok one by one ngan hamsani... kaki hamsani lak jadi petualang..

10:25 PM - Zainal Abidin Rawop pon kabo malam ni Perak lain dari yg sebelum2 ni..

10:30 PM - Nazri Kamal boleh kluor dah..atau jali..tukor pemain dah lembik..ganti dgn pemain yg defensif...try slow kan tempo. Insyallah 3 mata..

TAMAT

Tahniah Perak.. good job



| More






This article comes from Yob4ever.COM : Perak Football e-Fans Homepage
http://www.yob4ever.com/v2

The URL for this story is:
http://www.yob4ever.com/v2/modules.php?name=News&file=article&sid=980