duo kosong satu satu
Date: Tuesday, October 26 @ 22:22:03 UTC
Topic: Berita Y4E


zadade Posted: 26 Oct. 2010, 02:41 PM

Cakap banyak tak de.. to PAFA. Kembalikan bisa pasukan Perak. Coach dah cantik dah .Tak perlu nak ajor pakai sistem apa.. heeeee

Bab player.. kena ikut tradisi.. Murah tapi power.. Bulan-bulan gaji masuk... Banyak team akan tarik diri.. KL plus dan Johor FC (Bergabung dgn JohorFA). Tak kan tak lekat 2-3 player kut. Player Harimau Muda jangan lupa...

Dan peringatan.. Player-player potensi Perak unttk musim 2009 dan 2010 jangan dibuang tak tentu pasei. Merekalah yang menjadi player Perak ketika Perak dalam keadaan susah dan berjuang hingga mengekalkan Perak ke liga super.

Kesetiaan tiada tolok bandingnya. Sekarang masa buat kerja.. Jangn buat kerja sikit heboh kAT Media bagai nak runtuh langit.... Akhir kata musim depan.. Kita boleh bantai Kelantan dan Selangor.. heheeeee..

Apa-apa pun Jersey Perak 2011.. MACAMANA???? Dah siap ke blom..heeeee







This article comes from Yob4ever.COM : Perak Football e-Fans Homepage
http://www.yob4ever.com/v2

The URL for this story is:
http://www.yob4ever.com/v2/modules.php?name=News&file=article&sid=995