Line up 2011
Date: Saturday, November 06 @ 22:28:00 UTC
Topic: Comentar Y4E


BlUeKaNgBaKaU Posted: 06 Nov. 2010, 12:46 AM

lineup yg ada ni macam nasik belum masak jer...

Khairi bukan natural center bek... dia bukan replacement utk PASAK..

PAFA better fikir balik drop kan PASAK.. satu kesilapan beso..

Partner Jali tak ada... Jali ada kontrak sampai hujung tahun ni.. kalau ikut berita tu la... so Jali tak boleh sign dgn team lain.. tapi kat mana-mana pun kalau pemain tu dah kabo dia tak nak stay, pasukan tak akan simpan lagi...

Pemahaman awok kebanyakan pemain2 adalah masih dalam kontrak dgn pasukan mereka sekurang2nya sampai hujung bulan november ni.. kecualilah kalau pasukan tu dah dibubarkan... otomatik kontrak release...

so awok expect akan ada banyak kejutan akan berlaku dalam bulan ni.... bergantung la.. kejutan tu memihak atau tidak pada pasukan perak...

pafa kena terus kejor lagi pemain2 yg dia nak... dan dalam masa yg sama jgn benarkan pemain2 yg ada ni kena kejor dgn pasukan lain... wakkakaak

silap2 boleh buat u turn... dalam apa saja pun kontrak tu penting.. kalau arul masih belum ada surat pelepasan dari kedah maka dia tak boleh sign kontrak baru dgn perak...

kalau dalam kontrek... baru dapat Letter of intent.. LOI.. belum Letter of Award lagi... wakkaka

tapi mcm awok kabo sebelum ni le.. biasanya majikan takkan nak simpan pekerja yg dah tak de hati nak kerja dgn dia... so dalam kes arul awok yakin kedah tak akan tahan dia sebab dia dah kabo loud n clear yg dia nak balik perak...

mcm mana pulak dgn Jali?....kekkekekke...

mcm bola jgk la... dalam kiter sibuk nak etek.. jgn lupe kan difen pulak...

Kejor yob kejor!

so mana plan B?
mana Plan C?

kong kong kak
timang bulu bulu
nasik belum masak
si pekak makan dulu...

lagu datok sm salim...





This article comes from Yob4ever.COM : Perak Football e-Fans Homepage
http://www.yob4ever.com/v2

The URL for this story is:
http://www.yob4ever.com/v2/modules.php?name=News&file=article&sid=997