Line up 2011 part II
Date: Saturday, November 06 @ 22:52:11 UTC
Topic: Comentar Y4E


joe_pengkalan Posted: 06 Nov. 2010, 01:24 AM

pasak awok tak terkejut sgt kene drop.. heheh

tapi yg paling awok pelik sekali ialah ariff ismail..salah seorg pemain terbaik dan paling konsisten season lepas..mantap sebagai last man perak...tup tup kene drop juge...hmmm

ke perak dah offer tapi deme yg x nak...

ni pulak yg awok dengo ceghite... haghi isnin haghi tu PAFA dah panggey semua player utk datang pejabat PAFA... ada taklimat kontrak... dan yg awok dengor hanya sepuluh org tu sahaja yg datang.. yg lain tak muncul... awok ghase itu lah sebab nya kot yg pafa hanya offer 10 org ni je...

Jali, atong dgn jeli ada kontrak lagi sehingga hujung musim depan...sebab tu deme x de nak sign kontrak baghu...

ni kalo ikut perkiraan awok..line up yg di beri ni belum cukup lagi ni.. Tak silap awok register 25 org

kita baru hanya ada 21 player..so kita ada 4 org lagi....dan awok ghase kita sebeno nya boleh bawak masuk lagi 7 org....4 kosong dan juge tiga lagi kita boleh amek dari khalis dan 2 org budak presiden yg naik pangkat tu... sebab nya tiga org tu still boleh masuk presiden balik.. season depan presiden boleh sampai umur 21





This article comes from Yob4ever.COM : Perak Football e-Fans Homepage
http://www.yob4ever.com/v2

The URL for this story is:
http://www.yob4ever.com/v2/modules.php?name=News&file=article&sid=998